Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014

ΒΑΡΥΣ Ο ΠΕΛΕΚΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ !!

Σήμερα έγινε η δίκη του μεγαλο-κλέφτη μελισσιών ο οποίος είχε ρημάξει  Εύβοια και Αττική στο αυτόφωρο.Τα μελίσσια εντοπίστηκαν  και ανευρεύθησαν σε περιοχή τής Κερατέας.Στόν κλέφτη επεβλήθη η ανώτερη ποινή τών 3,5 ετών που προβλέπει ο νόμος,χρηματικό πρόστιμο 21.000 καθώς και κατάσχεση του αυτοκινήτου του εν λόγω κυρίου.
Όμως ο τύπος ο οποίος διαμένει στήν Βάρη Αττικής δέν ξεμπέρδεψε εδώ καθώς θα ξαναπάει στα δικαστήρια αυτήν τήν φορά μετά απο τίς μηνύσεις τών ιδιοκτητών τών μελισσιών.
Του ευχόμαστε το χειρότερο...
Επίσης συνάδελφοι απο τον ημητό εντόπισαν άλλον κλέφτη φυντάνι επ αυτοφώρο ο οποίος συνελήφθει απο τούς άντρες του ΑΤ Παπάγου..αναμένεται και αυτός να περάσει τήν πόρτα τών δικαστηρίων..και σε αυτόν ευχόμαστε επίσης τα χείριστα.

 Ώς εδώ πιά..εύχομαι αντι για κλοπές πλέον να μαθαίνουμε για συλλήψεις αλλά και για εξοντωτικές καταδίκες



Καλό βράδυ σε όλους!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΘΗ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΑΛΕΠΟΥΣ Ο ΠΑΛΙΟΒΡΩΜΙΑΡΗΣ.ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΟΣΟ (ΕΔΩΣΕ) ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...............ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

3,5 χρόνια με αναστολή σιγά τα ωα. Εγώ που μου τα έχει κλέψει αυτός τα μελίσσια πέρυσι και τώρα έχει πετάξει τις κυψέλες και δεν μπορώ να τα πάρω πίσω; Μακάρι τουλάχιστον να αποθαρινθούν γιατί είχε παραγίνει το κακό.