Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΠΩΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΤΕΣΤ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ..? ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΑΛΛΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΙΠΕΙ !!

Aγαπητοί φίλοι συνάδελφοι, αναγνώστες,η αποψινή είναι μια μαύρη νύχτα για όλη τήν χώρα και για όλους τους Έλληνες,Δέν φαντάζεστε σε τι μονοπάτια μπαίνει η χώρα μας με τήν νέα δανειακή σύνδεση και με την επόμενη Ευρωπαική συνθήκη που ετοιμάζεται. Η αλλιώς ευρωπαικό σύμφωνο σταθερότητας όπως το έχουν βαφτίσει.Που στήν ουσία είναι η ταφόπλακα των εθνικών κρατικών προυπολογισμών μέσα στήν εε.Είχα αποφασίσει να γράψω σε τι μπλέκουμε αλλα,δέν αντέχω άλλη στεναχώρια απόψε.Έχει μαλλιάσει η γλωσσα μου να λέω αλλα και να γράφω εδώ,πώς δεν υπάρχει αλλη λύση για την πατρίδα μας απο τήν μονομερή διαγραφή του χρέους και τήν επιστροφή στο εθνικό μας Ν Ο Μ Ι Σ Μ Α Ολοι κατηγορούμε το πολιτικό σύστημα τής μεταπολίτευσης, την διαφθορά την φοροδιαφυγή  τήν ατιμωρησία σε αυτήν τήν χώρα, ώς αίτια για όσα τα δεινά παρουσιαστήκανε ίδίως μετα τήν είσοδο τής χώρας στο μνημόνιο. Με αποκορύφωμα εώς τώρα τήν αποψινή και αναμενόμενη στήν ουσία παράδοση άνευ όρων στους δανειστές (Στούς απατεώνες δηλαδή) Εκτός απο αυτά όμως η είσοδο μας στο ευρώ έπαιξε καθοριστικότατο ρόλο στήν καταστροφή της χώρας.Δέν το αναλύσω απόψε το γιατί το ευρώ μάς κατέστρεψε. Θα πώ όμως πώς το ευρώ είναι στήν ουσία μια κοινή ΑΠΑΤΗ και μπορείτε να το δείτε και εσείς, 'Ολα αυτα που παθαίνουμε το παθαίνουμε με τήν διακαιολογία τής παραμονής σε αυτό και εξαιτίας τών τραπεζών που συνεχώς διασώζονται απο το υστέρημα και το αίμα του Ελληνικού Λαού. Αυτό όμως που θέλουν να είναι να μας χρεοκοπήσουν εντός του ευρώ για να μας τα αρπάξουν όλα στο τέλος με το λεγόμενο αγγλικό δίκαιο.Σταματώ εδώ,δεν θα συνεχίσω.Θα κάνουμε όμως ένα παιχνίδι με το ευρώ λοιπόν...για να δείτε τήν απάτη...συγκρινοντάς απλά τα με άλλα χαρτονομίσματα!!

Πάρτε λοιπόν ένα οποιοδήποτε ευρώ στα χέρι χάρτινο βεβαίως η άν υπάρχει έλειψη κοιτάχτε αυτό που βάζω εδώ.Δηλαδή ενα 500αρι .Και μετά κοιτάχτε τα 4 τυχαία χαρτονομίσματα που επίσης έβαλα τι λοιπόν βλέπετε στα άλλα 4 που λείπει απο το ευρώ ?.Κοιτάχτε προσεχτικά,η απάντηση είναι μπροστά στα μάτια σας...
Η απάτη..για αυτό υποφέρουμε..ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ

Τι να πείς..με το Υπαρχει κανείς που να μήν θυμάται ευχάριστα αυτή τήν μορφή?

Αυστραλέζικο Δολάριο
Νορβηγική κορώνα

Αμερικανικό δολάριο

Θέλω σχόλια για το τί παρατηρείτε....και θα δώσω αυριο τήν σωστή ερμηνεία για την ΕΥΡΩ-ΑΠΑΤΗ αλλα θα το βρείτε είμαι σίγουρος..

4 σχόλια:

melibevias είπε...

Οι υπογραφές φίλε μου, κανένας δεν το υπογράφει.Η επώνυμη υπογραφή θα ήταν η τελευταία πινελιά.
Είναι ένα νόμισμα φάντασμα η ένα νόμισμα (EYROκανένα).

ΜέλιΜπαμπά! είπε...

Χωρίς φωτογραφία προσώπου...ΑΠΡΟΣΩΠΟ το νόμισμα και οι ευθύνες!

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

Δέν έχει υπογραφή διότι πολύ απλά δέν έχει κανέναν στήν ουσία νομικά υπέυθυνο για αυτό όπως τα άλλα χαρτονομίσματα στόν πλανήτη.Το ευρώ δέν είναι νόμισμα στήν ουσία αλλά ένα χρεωστικό τραπεζογραμμάτιο.Είναι ένα ιδιωτικό τραπεζικό προιόν το οποίο αναγκαζόμαστε και εμείς αλλα και οι άλλες χώρες να το δανειζόμαστε ΕΝΤΟΚΑ απο τίς ιδιωτικές τράπεζες και τήν ΕΚΤ η οποία είναι επίσης ιδιωτική.Το ευρώ δηλαδή σε απλά λόγια έχει δημιουργηθεί για να αφαιρέσει απο τα ευρωπαικά κράτη το δικαίωμα έκδοσης νομίσματος και για πνίξει τα κράτη στα χρέη.Και μέχρι στιγμής δείχνει να τα πηγαίνει μια χαρά.