Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Η ανακοίνωση της πολιτικής ηγεσίας, για την «διάσωση» της πατρίδας


Εμείς οι πολιτικοί αρχηγοί και ο τεχνοκράτης πρωθυπουργός, μετά από αγωνιώδεις προσπάθειες και αιματοβαμμένες διαπραγματεύσεις, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στους ιθαγενείς ότι, διασώθηκαν ο 13ος και ο 14ος μισθός και η Ελλάδα δεν χρεωκόπησε.
Δυστυχώς στην προσπάθειά μας να διασώσουμε τους 13ο και 14ο μισθούς, για κάποιο ανεξήγητο λόγο και για εξ αιτίας της ασφυκτικής χρονικής πιέσεως, (παρ΄ όλο που διαβάσαμε το νέο μνημόνιο και όχι σαν κάποιους άλλους), δεν αντιληφθήκαμε ότι κάπου χάθηκαν ο 10ος, 11ος, και 12ος μισθοί. Πολύ πιθανόν η απώλεια να οφείλεται στην λανθασμένη μετάφραση του νέου
μνημονίου, από τα αγγλικά στα ελληνικά.
Επίσης, δεσμευόμαστε να λάβουμε και νέα μέτρα, τον προσεχή Ιούνιο, όπως άλλωστε προβλέπεται στο νέο μνημόνιο.
Οι έλληνες βουλευτές καλούνται τώρα, την ερχομένη Κυριακή, να επικυρώσουν τις αποφάσεις μας.
Όσοι από τους βουλευτές έχουν αντιρρήσεις ή ενδοιασμούς, τους υπενθυμίζουμε ότι κάθε τρείς μήνες, εδώ και δύο χρόνια ψηφίζουν μέτρα για να αποφύγουμε την χρεωκοπία. Μια φορά ακόμη καλούνται να επαναλάβουν τον άθλο τους. Δεν είναι δα και τίποτα δύσκολο. Άλλωστε ούτε με το νέο μνημόνιο προβλέπονται μειώσεις στους μισθούς και στα προνόμιά τους, όπως συμβαίνει με τους ιθαγενείς της χώρας οι οποίοι αδίκως διαμαρτύρονται, αφού για μια ακόμη φορά σώθηκαν από την χρεωκοπία.
ΥΓ. Με την ευκαιρία αυτή, καλούμε όλα τα ΜΜΕ να συνεχίσουν τον αγώνα τους για έγκυρη ενημέρωση, εξηγώντας στους πολίτες ότι είναι προτιμώτερο να χρεωκοπήσουν οι ίδιοι παρά να χρεωκοπήσουν οι τράπεζες. Είναι προς το συμφέρον της Ελλάδος να εξαθλιωθούν οι πολίτες.
Ο αγώνας μας για να αποφύγουμε την χρεωκοπία συνεχίζεται.
Ζήτω η πατρίς.
Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει...
----------------------------
Τάσος Καρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: