Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013

ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ ΦΑΓΑΝΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Τις προειδοποιήσεις τις ξεκινήσαμε από τους πρώτους και πλέον γίνεται σούσυρο στο διαδίκτυο για τις καταθέσεις που κινδυνεύουν.
Ήδη στην Κύπρο γίνεται χαμός επειδή η κυβέρνηση υποτάχθηκε στην απαίτηση της σκύλλας Μέρκελ να "κουρευτούν" οι καταθέσεις των Κυπρίων. Τους κλέβουν τα λεφτά εν ψυχρώ.
Το ίδιο δεν έκαναν εν ψυχρώ και με τις αποταμιεύσεις των ομολογιούχων στην Ελλάδα; Τις έκλεψαν σε μια νύχτα, αν και ο Βενιζέλος διαβεβαίωνε μέχρι τελευταία στιγμή ότι δεν κινδύνευαν. Είχε όμως προσυννενοηθεί με τον Γιούνκερ να τις "κουρέψει". Έκλεψαν τα λεφτά του κοσμάκη, όπως γίνεται τώρα στην Κύπρο.
Όταν φωνάζαμε για τις καταθέσεις στην Ελλάδα, κάτι ξέρουμε (και το λένε πλέον όλο και περισσότεροι).
http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=11163:2013-02-07-08-56-27&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ, ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Κάποιοι λένε ότι κινδυνολογούμε. Είναι οι ίδιοι που καθησυχάζουν τον κόσμο και μετά τους καρφώνουν το στιλέτο στην πλάτη. Εμείς προειδοποιούμε δεν κινδυνολογούμε. Είναι θέμα του κόσμου τι θα κάνει. Επειδή όμως τα τελευταία 3 χρόνια ο Έλληνας εξαπατάται διαρρκώς, το ίδιο πιστεύουμε ότι μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή και με τις καταθέσεις του.
Η Μέρκελ, οι δανειστές και οι πρόθυμοι ντόπιοι τοποτηρητές τους έχουν βαλθεί να ξεκάνουν τον λαό
 www.makeleio.g

Φωνάζω και εγώ μαζί απο πρόπερσυ για τήν μεγάλη κομπίνα του ευρώ..Το ευρώ είναι το μέσον για να υποτάξουν και να εξαφανίσουν όλα τα κράτη τής Ευρωζώνης οι Τραπεζίτες οι Γερμανοί και οι υπάλληλοι τους.Η Κύπρος μια χώρα με ένα πανίσχυρο νόμισμα και με μια οικονομία υπόδειγμα προ ευρώ και είδατε που κατάντησε.Κλέψανε με απόφαση τής ελεγχόμενης Γερμανικής ΕΕ τίς καταθέσεις του κοσμάκη Ελλήνων Κυπρίων και αλλοδαπών μέσα σε μια νύχτα.Επίσης έχουν βάλει στο χέρι τα κοιτάσματα της Κύπρου αξίας εκατοντάδων δίς και όλα αυτά για ένα υποτιθέμενο χρέος που δέν ξεπερνά τα 10 δίς!!!

Θα έρθει όμως και η σειρά πρωτού όλοι αυτά καταρρεύουν να φάνε και τίς δικές μας καταθέσεις οι οποίες όπως έχω ξαναγράψει δέν υπάρχουν,παρα μόνο σάν ψηφία στα βιβλιάρια μας.Οι τράπεζες είναι άδεια κουφάρια,συνειδητοποιήστε το!!ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΟΥΤΕ ΠΕΝΤΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ.
 ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ.


ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΧΡΕΟΥΣ,ΕΊΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ!!
ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΆΤΙ ΠΑΛΙΟΧΑΡΤΑ ΑΝΕΥ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

 ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ !! ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κοπάνα μας με το ξέστρο στο κεφάλι γιατί ο ύπνος είναι βαθύς.