Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013

ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕΣ...11/10/2011

Παρακολουθούμε στις 11/10/2011 έναν αναλυτή – οικονομολόγο να προσπαθεί να εξηγήσει τα αυτονόητα σε ένα πάνελ που τα υπόλοιπα, άσχετα με την οικονομία, παπαγαλάκια δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ξεφτιλιστούν, αρκεί να αντιστρέψουνε την πραγματικότητα.

 
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ 
ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ  ΣΤΙΣ 11/10/2011


 

Η κουβέντα που γίνεται είναι χαρακτηριστική της ελληνικής γκιαούρικης νοοτροπίας. 2 καλοπληρωμένες δημοσιογραφικές #$&% του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, μαζί με 2 υποτιθέμενους αντικειμενικούς δημοσιογράφους προσπαθούν να βγάλουν τρελό τον μοναδικό άνθρωπο της παρέας που έχει σχέση με τα οικονομικά και γνωρίζει το αντικείμενο. Προσέξτε την ημερομηνία του βίντεο. Μιλάμε για τις 11/10/2011.

Ο Καζάκης μιλάει με στοιχεία και νούμερα και τα 4 παπαγαλάκια προσπαθούν να ρίξουν την κουβέντα στην βλακεία, όπου είναι σίγουρο ότι θα νικήσουν. Πρέπει να νικήσουν, για να συνεχίσουν τα κόμματα – νταβατζήδες να τους προσφέρουν αποκλειστικές ειδήσεις, μισθούς, χαρτζιλίκια και αβάντες. Είναι προφανές ότι δεν τους καίγεται καρφί για την αλήθεια και την ενημέρωση του κόσμου. 

Σε κάποια φάση της κουβέντας ο Χατζηνικολάου δείχνει μία ιδιαίτερη ευαισθησία σχετικά με τις καταθέσεις των πολιτών, που θα κινδυνεύσουν να χαθούν σε περίπτωση επιστροφής στη δραχμή. 16 μέρες μετά, στις 27/11/2011 η ΕΕ αποφάσισε να κουρευτεί το ελληνικό χρέος κατά 50%. Εκτός απο τα ασφαλιστικά ταμεία, τα νοσοκομεία και τα πανεπιστήμια, μερικές χιλιάδες κάτοχοι ελληνικών ομολόγων έχασαν το 53% των χρημάτων τους και ο Χατζηνικολάου, από όσο ξέρουμε, δεν βγήκε στο βουνό για να υπερασπιστεί αυτούς που έχασαν τα λεφτά τους.

17 μήνες μετά την κουβέντα, δηλαδή σήμερα, η συμμορία της ευρωζώνης κλέβει ξεδιάντροπα τις καταθέσεις των Κυπρίων για να σώσει την οικονομία της. Κάτι σαν “σφάξε με αγά μου, να αγιάσω”.

Ας μην μιλήσουμε για την ανεργία, την φτώχεια, την εξαθλίωση, τα λουκέτα και τις αυτοκτονίες. Ο μόνος που έπεσε μέσα στις προβλέψεις του, απο το συγκεκριμένο πάνελ, είναι ο Καζάκης, όπως και όλοι αυτοί που έλεγαν τα αυτονόητα. Αλλά στη χώρα της απατεωνιάς η αλήθεια δεν έχει πελάτες, όπως έχει πει και ο Μοντεσκιέ. Προέχει η μίζα, το συμφέρον, το λάδωμα και το κουκούλωμα.

Ακόμα και σήμερα, 3 χρόνια σχεδόν μετά τον ερχομό του ΔΝΤ στην Ελλάδα, δεν έχει βρεθεί κάποιος πολιτικός, διπλωμάτης, τραπεζίτης, αναλυτής, ρήτορας, δημοσιογράφος ή ιεραπόστολος που να εκφράσει ένα ρεαλιστικό επιχείρημα υπερ των πολιτικών ακραίας λιτότητας. Και ούτε θα βρεθεί. Δεν χρειάζεται να βρεθεί, αφού δεν υπάρχει κανείς που να μπορέσει να βρει κάτι θετικό στο αυτομαστίγωμα των χωρών.

Κάποτε, μέχρι την γαλλική επανάσταση, ήταν ο σοφός βασιλιάς που κυβερνούσε και μπορούσε να κάνει ότι θέλει το λάο του. Δεν είχε σημασία αν ήταν έξυπνος ή χαζός. Μετρούσε ότι ήταν ο βασιλιάς και τον είχε διορίσει ο θεός. Σήμερα, στη θέση του βασιλιά είναι οι τράπεζες που διορίζουν τους πολιτικούς που θα τους κάνουν τα χατίρια. Έπρεπε να το καταλάβουμε πιο νωρίς. Όταν ήμασταν μικροί, μας έλεγαν ότι θα έρθει μία εποχή που τα ρομπότ θα εξουσιάζουν τους ανθρώπους. Τα ρομπότ δεν χρειάζονται, αφού υπάρχει το χρήμα. Και όσο το χρήμα, έχει τη σημερινή του δύναμη και επιρροή πάνω στον άνθρωπο, όλα τα άλλα είναι περιττά. 

yousay.gr

Σας συμβουλεύω να μαζέψετε ότι έχετε ακόμα στίς τράπεζες.. Το τραπεζικό ευρωπαικό σύστημα και οι καταθέσεις αυτού ενοποιούνται  και τίθονται κάτω απο τόν απόλυτο έλεγχο τής ΕΚΤ και τής Γερμανίας.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι άνα πάσα ώρα και στιγμή θα μπορούν να βουτάνε τίς καταθέσεις δίχως τήν συνένεση τών εκάστοτε κοινοβουλίων σε οποιοδήποτε κράτος στήν Ευρωζώνη και φυσικά  πρώτα στήν λίστα είναι τα λεγόμενα κράτη του Ευρωπαικού νότου.Όσοι πιστεύουν στίς δήθεν εγγυημένες καταθέσεις τών 100.000 ευρώ καλό θα ήταν να κοιταχτούν σε κανα γιατρό.

 

Η Γερμανία εδώ και καιρό με τα κλεμένα ευρώ απο το αίμα τών λαών του Νότου αγοράζει μετα μανίας τεράστιες ποσότητες χρυσού και αυτήν τήν στιγμή βρίσκεται στήν δεύτερη θέση παγκοσμίως μετά τίς ΗΠΑ.Αυτό σάς λέει μήπως κάτι; Μηπώς γνωρίζετε ότι τα περισότερα ενεχυροδανειστήρια που έχουν ξεφυτρώσει παντού στα οποία οι εξαθλιωμένοι Έλληνες πουλάνε τα χρυσαφικά τους σε εξεφτελιστικές τιμές  είναι Γερμανικών συμφερόντων;

Το ευρώ διαλύεται αλλά πρίν διαλυθεί θα μάς πάρει μαζί του.Πρέπει να ξυπνήσουμε και να φερθούμε και να αντιδράσουμε επιτέλους σάν Έλληνες.

Όσο ακόμα προλαβαίνουμε

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: