Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Η Ελλάδα χώρα τής ξεφτίλας. 8χρονος έκλεβε κεριά για να διαβάσει



Ο πιο αθώος και δικαιολογημένος "κλέφτης" του κόσμου: Ένας 8χρονος από την Αλεξανδρούπολη  αναγκάστηκε να κλέψει κεριά από εκκλησία, μια και στο σπίτι του, όπως είπε, δεν έχουν πια ηλεκτρικό ρεύμα, αφού τους το έκοψε η ΔΕΗ και δεν είχε φως το βράδυ για να διαβάσει.
Τον 8χρονο τον "συνέλαβαν" περαστικοί, σε κεντρικό σημείο της πόλης, να φεύγει τρέχοντας με κεριά από την εκκλησία. Όταν κλήθηκε η αστυνομία ο μικρούλης αποκάλυψε την αιτία που τον οδήγησε στην κλοπή:  «Δεν έχουμε στο σπίτι μας ρεύμα, μας το έκοψαν, και δεν μπορώ να διαβάσω για το σχολείο. Τα πήσα για να διαβάσω τα μαθήματά του γιατί νυχτώνει νωρίς και δεν προλαβαίω».
Ευτυχώς ο μικρός αφέθηκε ελεύθερος αφού κανείς δεν ζήτησε την δίωξή του...
Η πρότασή μας είναι να του απονεμηθεί, κατ'αρχήν, βραβείο θέλησης για μάθηση στον 8χρονο από την Ακαδημία Αθηνών.
Δεύτερον να γίνει παράδειγμα ο μικρούλης και να διδάσκονται τα κίνητρα της πράξης του στα κακομαθημένα Ελληνόπουλα στις ακριβές περιοχές των πόλεων της χώρας, όπου τα έχουν όλα και γι'αυτό αδιαφορούν για όλα και κυρίως για την μάθησή τους, παρά το γεγονός ότι φοιτούν σε ακριβά ιδιωτικά σχολεία.
Και τρίτον να τσακιστούν οι υπεύθυνοι της ΔΕΗ να αποκαταστήσουν την ηλεκτροδότηση στο σπίτι του μικρού και σε όσα σπίτια απόρων στην Ελλάδα, ειδικά με μικρά παιδιά έχουν κόψει το βασικό αγαθό.
Θα προτείναμε και σε κάποιους ενοίκους της Βουλής των Ελλήνων, νυν και τέως, να αυτοκτονήσουν, αφού έφεραν τη χώρα και τα 8χρονα παιδιά της σε αυτό το σημείο, αλλά ξέρουμε ότι ο παχυδερμισμός είναι στην ψυχή τους, οπότε....

Τμήμα ειδήσεων defencenet

 Αυτή είναι η κατάντια τής σημερινής Ελλάδας,εδώ μας έφεραν,εδώ μας κατάντησαν.Όλα για το ψεύτικο χρέος. Όλα για να συνεχιστεί η απάτη του Ευρώ.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: