Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012

Αποκλειστική πληροφορία: O Φούχτελ ήρθε σάν κλέφτης κρυφά στην Κερατέα!

forkeratea Αποκλειστική πληροφορία: O Φούχτελ στην Κερατέα!
Ε ρε γλέντια!!Εγινε και αυτό, ο Φούχτελ στην Κερατέα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο Γερμανός υφυπουργός εργασίας ήλθε πριν λίγες μέρες στην Κερατέα.


Προσκεκλημένος στο ΒΙΟΠΑ Κερατέας την Δευτέρα 10-12-2012, επισκέφθηκε την πόλη μας ο τοποτηρητής της Γερμανικής κυβέρνησης και της καγκελαρίου Μέρκελ, υφυπουργός εργασίας Φούχτελ.

Ο κύριος Φούχτελ ήλθε κρυφά στην Κερατέα και επισκέφθηκε βιοτεχνία στο ΒΙΟΠΑ. Ηταν εξαιρετικά ενημερωμένος και όση ώρα κράτησε η επίσκεψή του σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες "κοίταζε" το Οβριόκαστρο. Είναι εντυπωσιακό βεβαίως ότι η επίσκεψή του τηρήθηκε κρυφή χωρίς να γίνει γνωστή στην κοινωνία της Κερατέας. Είναι βέβαιο ότι αν είχε γνωστοποιηθεί θα ξυπνούσαν οι μνήμες του αγώνα της Κερατέας και θα υπήρχαν ανεξέλεγκτα γεγονότα στην "υποδοχή" του.

Δεν είναι τυχαίο ότι στην Κερατέα που έκλεισε δύο χρόνια από την επέμβαση των ΜΑΤ και των εργολάβων, στην εποχή του μνημονίου, δύο πρόσωπα «σύμβολα» της σημερινής αθλιότητας που ζει η χώρα μας την επισκέφθηκαν κρυφά από τους κατοίκους, ο Φούχτελ και ο Παπακωνσταντίνου

Θυμίζουμε ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου ως υποψήφιος βουλευτής στην Αττική, ήλθε προσκεκλημένος σε σπίτι γνωστού παράγοντα στο Πόρτο Εννιά, σε συγκέντρωση ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ παρόντος αντιδημάρχου από την Κερατέα. Μάλιστα επισκέφθηκε το λιμάνι του Λαυρίου και το δημαρχείο της Λαυρεωτικής συνοδεία παραγόντων της δημοτικής αρχής. Αν τολμούσαν ας επισκέπτονταν την Κερατέα και το Λαυριο φανερά και χωρίς προστασία ο Φούχτελ και ο Παπακωνσταντίνου.

Σε ότι αφορά τον Φούχτελ η επίσημη δικαιολογία είναι ότι επισκέφθηκε βιοτεχνία που εξάγει στην Γερμανία. Όποιος θέλει το πιστεύει. Για μας τέτοια επίσκεψη σίγουρα συνδέεται με τα έργα διαχείρισης απορριμμάτων στην πόλη μας. Και ας λένε το αντίθετο. Είναι γνωστό ότι η Μέρκελ στην πρόσφατη επίσκεψή της στην Ελλάδα, έθεσε σαν κύριο θέμα στον Σαμαρά τα έργα για τα σκουπίδια.

Πηγή ενημέρωσης: email αναγνώστη
 http://www.forkeratea.com
Φαντάζομαι ο Φούχτελ ότι δέν φαντάζεται με ποιούς πάει να μπλέξει,οι Κερατιώτες δέν αστειεύονται.

1 σχόλιο:

Γιάννης Αναγνωστόπουλος είπε...

Φίλε, δες και αυτο http://bio-meli.blogspot.gr/