Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου 2012

ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝΠρωτοφανές "φακέλωμα" για τη φοροδιαφυγή...

Σύμφωνα με την εφημερίδα "6 μέρες" έρχεται το μεγαλύτερο "φακέλωμα" στην ιστορία της Ελλάδας με στόχο τον περιορισμό της φοροδιαφυγής. Ουσιαστικά θα δημιουργηθεί μία γιγαντιαία βάση δεδομένων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων όπου θα είναι καταγεγραμμένες όλες οι...
συναλλαγές που πραγματοποιούμε, οι καταθέσεις μας, οι λογαριαμοί σε ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ καθώς και οι λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται στις 20 Ιανουαρίου μετά από παράταση ενός μήνα που δόθηκε.

Τι στοιχεία ζητούν και από ποιους;

- Από τις τράπεζες ζητούν όλα τα στοιχεία για τα δάνεια που εκταμιεύτηκαν και με λεπτομέρειες όπως το είδος του δανείου, το ποσό και την ημερομηνία εκταμίευσης και τι πληρωμές έχουν γίνει καθώς και τις καταθέσεις. Ακόμη ζητούν τα στοιχεία για το ποιοι διατηρούν τραπεζικές θυρίδες και αν έχουν πραγματοποιηθεί αγορές χρυσών λιρών.

- Από όλες τις εταιρείες που πραγματοποιούν συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες να αποστείλουν όλες τις συναλλαγές, την αξία και την ημεροιμήνια ανά αριθμό πιστωτικής κάρτας και ανά ΑΦΜ διακιούχου.

- Από όλα τα δημόσια και ιδιωτικά θεραπευτήρια να αποστείλουν στοιχεία για τους συνεργαζόμενους γιατρούς και τις πράξεις που αυτοί εκτελούν.

- Από ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες ζητούν τα στοιχεία των πελατών που έχουν υπογράψει ασφαλιστήρια συμβόλαια.

- Από ασφαλιστικά ταμεία ζητούν να αποστείλουν τα ποσά των εισφορών που καταβάλλουν οι ασφαλισμένοι.

- Από εταιρείες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας ζητούν το ύψος των λογαριασμών ακόμη και στοιχεία για τα καρτοκινητά τηλέφωνα.


- Απο ΔΕΗ και εταιρείες ηλεκτρικής ενέργειας ζητούν την κατανάλωση σε κιλαβατώρες και σε ευρώ το ΄διο και από ΕΥΔΑΠ και εταιρείες ύδρευσης.

Πρόκειται για κανονικό "φακέλωμα" ώστε να παρακολουθούνται όλες οι δαπάνες και οι αποταμιεύσεις των πολιτών και στη συνέχεια να συγκρίνονται με το δηλωθέν εισόδημα.

Τέλος, προαναγγέλεται αναδρομικός έλεγχος για όασους στο παρελθόν απέκρυψαν στοιχεία που αποτελούν τεκμήριο όπως η αποπληρωμή των δανείων. ¨οπως διαβάσουμε στην εφημερίδα "6 μέρες", όποιος εντοπιστεί να μην έχει αναγράψει στη φορολογική του δήλωση τα ποσά που κατέβαλε στις τράπεζες θα κληθεί να κάνει τροποποιητική δήλωση και θα πληρώσει το ανάλογο πρόστιμο αλλά και τον ανάλογο πρόσθετο φόρο που προκύπτει.

Στο μεταξύ οι τροϊκανοί πιέζουν όλο και περισσότερο για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής... κι έτσι ξεκινούν έλεγχοι σε ελέυθερους επαγγελματίες κυρίως γιατρούς και δικηγόρους...
Κάποτε σε μια παλαιότερη ανάρτηση είχα πεί πρίν σχεδόν ένα χρόνο,ότι το κοραλίτο έρχεται σύντομα.νομίζω ότι επιβεβαιώνομαι.
Αριστερά ο αείμνηστος Κίσνερ ο άνθρωπος που ήρθε απο το πουθενά,ο άνθρωπος που έδιωξε με τίς κλωτσιές το ΔΝΤ και τους τοκογλύφους απο τήν Αργεντινή.Ο Νέστωρ Κίσνερ απεβίωσε ανήμερα τής εορτής του Αγίου Νέστωρα το 2010 σε ηλικία 60 ετών. Μια λαοθάλασσα βγήκε κλαίγοντας στούς δρόμους για να τον θρηνήσει αλλα και για να τόν ευχαριστήσει..Ο Κίσνερ τους έδωσε ξανά ελπίδα και δέν θα τόν ξεχάσουν ποτέ..

 Αργεντινή Δεκέμβρης 2001 ο κόσμος ξεσηκώθηκε όταν μια νύχτα ανακαλύψαν τήν αλήθεια που τους έκρυβε το σύστημα δηλαδή πώς  είχαν κάνει φτερά όλες οι καταθέσεις τους.Η κυβέρνηση του πλήρως ελεγχόμενου απο το ΔΝΤ προέδρου τής Αργεντινής Ντε λα ρουά επέβαλε το κοραλίτο..δηλαδή τήν απαγόρευση ανάληψης άνω τών 250 πέσος τήν εβδομάδα σε κάθε καταθέτη,οι πολιτικοί προ πολλού όμως είχαν βγάλει τα χρήματα τους έξω. Όλες οι κρατικές εταιρίες είχαν πλέον πουληθεί σε ξένα συμφέροντα, δεν υπήρχε τίποτα άλλο για τα διεθνή αρπακτικά σε αυτήν τήν χώρα, άλλωστε 10 χρόνια τήν είχαν ξεζουμίσει..παραταύτα οι εκβιασμοί έδιναν και έπαιρναν..η χώρα τελικά κατέρρευσε,έπρεπε να κρατήσουν πάση θυσία τής τράπεζες ανοιχτές(Σάς θυμίζει Ελλάδα?).Το κοραλίτο που επέβαλε ο υπουργός οικονομικών ντομίνγκο καβάγιο ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι. Ο κόσμος μαζικά βγήκε έξω στούς δρόμους όλης τής χώρας.Πλέον το κοραλίτο έβγαλε στούς δρόμους και αυτούς που μέχρι πρότινος δέν μιλούσαν λογω τών καταθέσεων που νόμιζαν ότι είχαν ακόμα στίς τράπεζες.Ο κόσμος φώναζε οργισμένος ότι τα πρόβατα επαναστάτησαν!! και το σύνθημα κλέφτες-κλέφτες μαζί με τόν χτύπο απο τίς άδειες κατσαρόλες αντιχούσε σε όλη τήν χώρα.Δέν μπορούσε να σταματήσει πλέον κανείς  τόν οργισμένο και πεινασμένο λαό τής Αργεντινής .Ο πρόεδρος αναγκάστηκε να φύγει με ελικόπτερο απο το προεδρικό μέγαρο.Ήρθε κατόπιν κάποιος απο τήν μακρινή επαρχία τής παταγονίας που τόν έλεγαν Νέστορ Κίσνερ..μετά απο πολλούς προέδρους και κυβερνήσεις που ανέβαιναν και έπεφταν ακόμα και σε ένα βράδυ!! Ο Αείμνηστος πρόεδρος και πατριώτης Κίσνερ αποφάσισε να εναντιωθεί στούς τοκογλύφους και να κάνει το αυτονόητο..να ταχθεί δηλαδή με το συμφέρον του λαού του και τής χώρας του.Έδιωξε το ΔΝΤ απο τήν χώρα έκανε στάση πληρωμών  σε όλους τούς δανειστές-εκβιαστές υποτίμησε το νόμισμα και έδωσε αυξήσεις και στους
Βλέπουμε τήν τρελή ανάκαμψη τής χώρας απο το 2002 και μετά με τήν μπλε γραμμή η Αργεντινή.Απο τόν πρώτους μήνες βλέπουμε πόσο άλλαξε η κατάστασην επιστρέφαμε σε εθνικό νόμισμα και κάναμε ανάλογους χειρισμούς που όσον αφορά το χρέος το ίδιο θα συνέβαινε και στήν Χώρα μας.ΟΚ δέν πειράζει..πεινάμε κονομάνε οι τοκογλύφοι ξεπουλάμε τήν χώρα μας εντάξει μωρε  έχουμε ΕΥΡΩ!!
μισθούς αλλα και στίς συντάξεις .Επιδόματα βοηθείας σε αυτούς που είχαν άμεση ανάγκη το κράτος άρχισε να γίνεται πιο ανθρώπινο,χρήμα έπεσε στήν αγορά ξανά. Λίγο αργότερα αφού η οικονομία τής ξαναπήρε μπροστά, και χωρίς τον βραχνά τής αποληρωμής του χρέους και τούς εκβιασμούς.  Το κράτος  μάζεψε  γρήγορα με τήν βοήθεια τής ανάπτυξης και τής αναγένησης τής χώρας χρήματα σε συνάλαγμα. Ο Κίσνερ τότε κάλεσε τους πιστωτές που είχε σταματήσει να πληρώνει και τούς ανακοίνωσε μια πρόταση για κούρεμα του χρέους κατα 80%.  Για κάθε ομόλογο δηλαδή που κατείχαν οι τοκογλύφοι αξίας 1 δολαρίου θα έπαιρναν 2Ο σέντς οι συντριπτική πλειοψηφία τών τοκογλύφων που μέχερι πρόσφατα εκβίαζαν και απειλούσαν τήν χώρα έσκυψαν το κεφάλι και το απεδέχθηκαν διότι αν δέν το δεχόντουσαν δέν θα έπαιρναν τίποτα ούτε σέντς γιατί η αργεντινή θα διέγραφε μονομερώς όλο το χρέος στο 100% !! Το χρέος πρός το ΔΝΤ επίσης σήμερα έχει πλήρως εξοφληθεί.Έτσι εκμηδενίσε το χρέος ο πρόεδρος Στήν ουσία έκανε ακριβώς τα αντίθετα απο τίς εντολές τών δανειστών.Οι άνθρωποι στήν Αργεντινή απέκτησαν πάλι τήν αξιοπρέπεια τους η ανεργία σήμερα βρίσκεται στο 7-8% απο το 40% και οι ανάπτυξη απο το 2002 ώς και σήμερα βρίσκεται  σε τρελούς ρυθμούς.Το εισόδημα τών ανθρώπων αποκαταστάθηκε και σήμερα κατα μέσο όρο βρίσκεται στίς πρώτες θέσεις στήν Λατινική Αμερική με συνεχώς αυξανόμενες τάσεις.  Η χώρα αυτή παρότι τα παπαγαλάκια τών ελληνικών ΜΜΕ προσπαθούν να παρουσιάσουν για ευνόητους λόγους το αντίθετο έχει πετύχει το ακατόρθωτο  με κυριότερο όπλο τήν νομισματική τής πολιτική που (εμείς δέν έχουμε λόγω του ευρώ) Κατάφερε για μια δεκαετία να έχει ρυθμούς ανάπτυξης που αγγίζουν ανα μέσο όρο το 8-9% και συνεχίζει..Η Αργεντινή και θα το τονίσω είναι μια χώρα τήν οποία κατέστρεψαν ολοκληρωτικά και τήν έθαψαν μέχρι το λαιμό!! Η Ελλάδα δέν έχει φτάσει ακόμα στα χάλια τής! Αλλά πιστέψτε με δέν απεχουμε χρονικά και πολύ..Εμείς θα τούς μιμηθούμε κάνουμε άραγε κάποτε?  Η θα περιμένουμε να φτάσει το δράμα στο τέλος του?  
Διαγραφή του χρέους μας με μονομερή ενέργεια. Είναι δικαίωμα κάθε χώρας να το πράξει όπως προβλέπει το διεθνές δίκαιο.Τα κράτη δέν είναι εταιρίες ούτε φυσικά πρόσωπα και το διεθνές δίκαιο τα προστατεύει με ασυλία έναντι τών δανειστών τους.Όσοι δέν γνωρίζετε σε διαγραφή χρεών προχώρησαν πρόσφατα εκτός απο τήν Αργεντινή το 2001 το Ιράκ ο Ισημερινός αλλά πολύ πιο πρόσφατα η Αίγυπτος..Επίσης πίσω απο τήν ασυλία  κρύβεται η Γερμανία που αρνείται να επιστρέψει στήν Ελλάδα το γνωστό κατοχικό δάνειο που άρπαξε απο τήν Τραπεζα τής Ελλάδας αλλα και τίς πολεμικές αποζημιώσεις. Το ποσό που μας οφείλει ξεπερνάει μαζί με τούς τόκους το ένα τρίς ευρώ!! Η Ελλάδα παραμένει η μοναδική χώρα στήν ευρώπη που έχει εισβάλει η Γερμανία και που δέν έχει ακόμα αποζημιωθεί.Επισης είναι η μόνη χώρα απο κείνες που έπαιρνε τα κατοχικά δάνεια υπο τήν απειλή τών όπλων όπου δέν έχει πληρώσει.Όλες τίς άλλες επίσης τίς έχει πληρώσει μέχρι δεκάρας!! Οι Ιταλοί αλλα και οι Βούλγαροι μέχρι τήν δεκαετία του 70 μας έχουν αποπληρώσει πλήρως το μέρος του κατοχικού Δανείου που τους αναλογούσε . Το δάνειο μοιράστηκε αναλογικά και στους 3 κατακτητές. Το μερίδιο του λέοντος  πήγε στους γερμανούς σημερινούς εταίρους μάς στο τέταρτο ράιχ δηλαδή που έχει ονομαστεί ευρωπαική ένωση!.Την ευρωπαική ένωση για όσους δέν το ξέρουν τήν οραματίστηκε πρίν πολλά χρόνια ο Χίτλερ!  και δέν υπερβάλλω... αλήθεύει.!

Επιστροφή σε εθνικό νόμισμα για να εγγυηθούν πραγματικά οι καταθέσεις του κόσμου,για να αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα μας αλλα και για πάρει μπρός ξανά η εσωτερική αγορά.Χωρίς τήν επανάκτηση του έλεγχου του νομίσματος η Ελλάδα οδεύει προς τήν πλήρη καταστροφή .Το ευρώ είναι ένα ιδιωτικό νόμισμα αποκλειστικό προιόν μιας ιδιωτικής τράπεζας τής ΕΚΤ το οποίο υποχρεωνόμαστε βάση τών ευρωπαικών συνθηκών να το δανειζόμαστε έντοκα!! άρα δημιουργεί συνεχώς χρέος,(οι βρετανοί ήταν κορόιδα που δέν μπήκαν?)
 
Αφιερωμένο στήν μνήμη  του ΚίσνερΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ!
ΤΜΩΡΙΕΣ ΟΣΩΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥΣ!

ΥΓ. Στήν Ελλάδα οι καταθέσεις επίσης πραγματικά δέν υπάρχουν. το πάρτυ συνεχίζεται, και τα πρόβατα βελάζουν στο μαντρί

 ΥΓ2 Ο φόβος η τρομοκρατία μέσω τών πληρωμένων ΜΜΕ και η άγνοια είναι όπλα του συστήματος,διαβάστε αναζητήστε τήν αλήθεια και τότε θα γίνετε πιο δυνατοί.


Καληνύχτα σε όλους
Δεν υπάρχουν σχόλια: