Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΥΡΩ.

Για 'οσους ανησυχούν για τίς καταθέσεις τούς και για τίς απειλές που εκτοξεύονται πώς δήθεν θα καταρεύσει η χώρα με χρεοκοπία και έξοδο απο το ευρώ σε μια νύχτα με την τυχόν άρνηση της Δανειακής σύμβασης θα πώ τα εξής.Δέν υφίσταται κάτι τετοιο Πρώτον δέν προβλέπεται ούτε κάν νομικά απο τίς υπάρχουσες ευρωπαικές συνθήκες και ούτε υπάρχει θεσμικό πλαίσο ακόμα και άν το ζητούσαμε εμείς,Δευτερον  πρέπει να αφετήσουμε κάποια πληρωμή ώστε να κυρηχθέι πιστωτικό γεγονός. Η επομενη δανειακή υποχρέωση είναι στίς 20 Μαρτιου και υπάρχει και περιθώριο επιπλέον μιάς εβδομάδας  με βάση τίς διεθνείς συνθήκες,.Γ Οπως έχω ξαναπεί δεν θα τολμήσουν δίοτι κανείς απο όλους αυτούς δέν ξέρει τι ντόμινο θα ακολουθήσει και για αυτό ακριβως μας  ΤΡΕΜΟΥΝ  Αυτη την στιγμή είναι πανικόβλητοι επειδή τα σχέδια τους αρχίζουν να καταρρέουν και ο φόβος για Ελληνική εξέργεση είναι ορατός και προ τών πυλών.Για να προφυλαχτούν απο μια ενδεχόμενη Ελληνική ανταρσία  σχεδίασαν ενα ταμείο οπου θα πήγαιναν όλα τα εσοδα τής χώρας μας,θα κραταγαν τα ανύπαρκτα χρέη μας που δέν πρεπει να τα πληρώσουμε, και ότι ψίχουλα περίσευαν θα μας το έδιναν για μισθούς συντάξεις και λειτουργικα έξοδα Στην ουσία δεν θα μας επέτρεπαν ποτε να κηρήξουμε σταση πληρωμων και να διαγράψουμε μονομερώς τα χρέη μας.Και όποτε θα γούσταραν θα έκοβαν χώρις την εγκριση της Βουλής μισθους και συντάξεις ανα πάσα στιγμή.Για αυτό μας απειλούν και έχουν λυσσάξει να τελειώσουν με τήν νέα δανειακή συμβαση η οποία θα μας εξαφανίσει εντελώς γιατί θέλουν να μάς δέσουν χειροπόδαρα.μην τούς φοβάστε,μην πιστεύετε τα ψέματα τους.Εφημερίδες περιοδικά τηλεοράσεις έχουν επιστρατευτεί για να μάς τρομοκρατήσουν αλλα ο κόσμος φαίνεται να έχει επιτέλους ξυπνήσει.Ελληνες ζούμε ιστορικές στιγμές και πρέπει να είμαστε ενωμένοι.Να είστε αισιόδοξοι πώς θα κερδίσουμε μονιασμένοι για μιά ακόμα φορά και αυτή τήν μάχη.

Τέλος θα συμπληρώσω πώς συμφωνα με τον οικονομολόγο δημήτρη καζάκη το σύστημα ΤΕΚΕ εγγυήσεων καταθέσεων είναι Τεκές και δέν εξασφαλίζει επαρκώς τις υπάρχουσες καταθέσεις.Με μιά θυρίδα έχετε το κεφάλι σας ακόμα πιο ήσυχο ασφαλώς.Αλλα δέν βλέπω άμεσο κίνδυνο τουλάχιστον μεχρι τίς 10 μαρτίου για τους λόγους που σας ανέφερα παραπάνω.



ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ?

Μάς απειλούν με τήν δήθεν πτώχευση συνεχίζοντας την εξαπάτηση και τή ίδια πολιτική για τήν σωτηρία τής απάτης του ευρώ και σάς ρωτάω ΟΛΟΥΣ.πτωχευση δέν είναι όταν χάνεις τήν δουλειά σου σε μια τέτοια Ελλάδα ?πτώχευση δέν είναι  τα 470 ευρώ που έχει φτάσει ο μισθός σου πλέον? Πτωχευση δέν είναι τα 370 ευρώ που θα πάρει το παιδί σου που το σπούδασες φτύνοντας αίμα ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ βρεί καμιά δουλειά? πτωχευση δέν είναι όταν δέν έχεις να πληρώσεις τα χαράτσια και σε απειλούν να σου κόψουν το ρεύμα? πτωχευση δεν είναι όταν η τράπεζα σου παίρνει το σπίτι επειδή δέν έχεις να πληρώσεις?πτωχευση δέν έιναι οταν τα παιδιά σου είναι άνεργα και μαραζώνουν και ενω εσυ εισαι ανήμπορος να κάνεις το παραμικρό? πτωχευση δέν ειναι το να ξέρεις πώς ποτέ δεν θα μπορέσεις να παντρευτείς και να δείς  παιδιά η εγγόνια? πτωχευση δέν είναι να πηγανεις   στα συσσίτια για ένα πιάτο φαί κρύβοντας ακόμα και το προσωπό σου απο ντροπή? πτωχευση δέν είναι όταν ο παππούς σου η ο πατέρας σου σκοτώθηκαν  σε απόσπασμα στήν κατοχή, εσυ  καθεσαι αμέτοχος όταν σου ξεπουλάνε οι δοσίλογοι τήν πατρίδα και σένα σε πετάνε στήν εξαθλίωση? 
ΕΣΥ ΠΟΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΘΕΣ? ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ? Η ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΡΑΙΧ?

Δεν υπάρχουν σχόλια: