Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ..ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΠΛΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΝΙΚΗΣΤΕ ΛΕΝΕ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

Συμπαράσταση από Αργεντινή

Όλος ο πλανήτης έχει στραμμένη την προσοχή του στα όσα συμβαίνουν στην χώρα μας. Έτσι και στην Αργεντινή, από όπου έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης στον ελληνικό λαό. Όλη η υφήλιος παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τα....

γεγονότα που συγκλονίζουν τη χώρα μας, τα οποία επηρεάζουν την παγκόσμια οικονομική συνοχή. Το ίδιο και στην Αργεντινή, η οποία βίωσε τα ίδια και ίσως χειρότερα στα χρόνια του ΔΝΤ, πριν από περίπου 12-13 χρόνια. Ο βουλευτής του κινήματος «Ελεύθεροι του Νότου» Χόρχε Σεμπάγιος από το κοινοβουλίου της Αργεντινής έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στον ελληνικό λαό:

«Αδέλφια Έλληνες, σύντροφοι και φίλοι.

Ο λαός μας παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις τελευταίες εξελίξεις στη χώρα σας. Ο λαός της Αργεντινής ξαναζεί το δράμα, την τραγωδία της λεηλασίας και της ακραίας φτώχειας, βλέποντας και διαβάζονται για αυτά που συμβαίνουν στη Ελλάδα.

Νιώσαμε αυτό που νιώθετε. Πονέσαμε όπως και εσείς. Κύλησαν τα δάκρια των μανάδων μας όταν τα παιδιά τους... έφυγαν μετανάστες στα πέτρινα χρόνια του Δ.Ν.Τ.

Είδαμε τους γονείς μας, τα αδέλφια μας και τα παιδιά μας να βρίσκονται στην μακροχρόνια ανεργία. Μας λοιδόρησαν ως τεμπέληδες όπως τώρα χλευάζουν εσάς.

Αγωνιστήκαμε όπως εσείς τώρα! Νικήσαμε όπως εσείς θα νικήσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: