Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012

Την περιουσία μας για έναν αιώνα ζητάει ο χερ Ράιχενμπαχ


Την περιουσία μας για έναν αιώνα ζητάει ο βρωμο-Ναζί Χορστ Ράιχενμπαχ..Ελπίδα του Λαού η κυβερνηση Τσολάκογλου!!
ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ <<ΦΙΛΟΥΣ>> ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΟ 1941

Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΥΧΑΊΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΩ..


Την παραχώρηση για 99 χρόνια μεγάλων χερσαίων ή θαλάσσιων περιοχών σε ιδιωτικές εταιρείες,(Θα σάς προτρέψω οσοι δέν το έχετε δει, να δείτε εδώ στο blog τα όσα είχα γράψει για τίς ειδικές οικονομικές ζώνες. Ξεπουλάνε με ήδη ψηφισμένο νόμο την κυριότητα τών ιδιωτικών μας περιουσίών σε ιδιωτικές εταιρίες) προβλέπει η έκθεση του επικεφαλής της Task Force όπως δημοσιεύει σε ανάρτησή του του...
briefingnews.gr. Το ενδιαφέρον σε όλα αυτά είναι η τιμή αποτίμησης της περιουσίας της χώρας η οποία δεν είναι απλώς υποπολλαπλάσια, αλλά στην κυριολεξία εξευτελιστική διαβάστε και θα καταλάβετε γιατί έγιναν όλα αυτά και που το πάνε. Και για να μην ξεχνιόμαστε εμείς όντως προειδοποιούσαμε για αυτά που επρόκειτο να συμβούν τα τελευταία 2 χρόνια και αποδεδειγμένα, υπάρχουν τα γραπτά μας, σε αντίθεση με κάποιους τηλεοπτικούς διαύλους οι οποίοι ισχυρίζονται ότι “ τα έλεγαν, εδώ και 2 χρόνια” αλλά δυσκολευόμαστε να βρούμε το βίντεο. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο θέμα», θα πρέπει να εκχωρήσει για διάστημα 99 έτη μεγάλες περιοχές που θα έχουν το ενδιαφέρον εκμετάλλευσης.Θα έχει τη δυνατότητα της τιτλοποίησης μελλοντικών εσόδων από την ενέργεια (φυσικό αέριο, πετρέλαιο κλπ). Ακόμη στην έκθεση τονίζεται πως η έκθεση θα τονίζει ότι τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας μπορούν υπό προϋποθέσεις να ανέλθουν στο ποσό των 135 δις ευρώ. Θα προτείνεται να εξαγοράσει μια εταιρεία η οποία θα συσταθεί από τις χώρες της ευρωζώνης ολόκληρη την περιουσία της Ελλάδας. Στη συνέχεια το ποσό των 135 δις ευρώ θα δοθεί στην Ελλάδα για να αποπληρώσει μέρος του χρέους της. Η περιουσία τότε, θα μπορεί να πωληθεί όποτε το κρίνει η εταιρεία και σε όποιο το επιθυμεί, Τούρκους, αλβανούς κλπ με ότι αυτό σημαίνει για την κυριαρχία του κράτους. Το καταλάβατε; Και εμείς στο μεταξύ θα παλεύουμε για τον 13ο και 14ο μισθό και την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας.
Το είδαμε στο filologos10

Δεν υπάρχουν σχόλια: