Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Μεταξύ άλλων οι πέτυχαν να μειώσουν και το επίδομα ανεργίας στα 330 ευρώ !! ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ


Στα 330 ευρώ το επίδομα ανεργίας!

Η γενικευμένη εφαρμογή της μείωσης κατά 20% στον κατώτατο μισθό θα τον ρίξει στα 600 ευρώ (ή στα 563 ευρώ αν συμφωνηθεί μείωση 25%) και θα συμπαρασύρει πολλά επιδόματα που τον έχουν ως βάση.
tameioΜεταξύ αυτών και το επίδομα ανεργίας, το οποίο θα μετατραπεί ουσιαστικά σε χαρτζιλίκι!

Δεδομένου ότι είναι συνδεδεμένο με τον κατώτατο μισθο και ανέρχεται στο 55% αυτού,το επίδομα ανεργίας θα διαμορφωθεί στα 330 ευρώ εάν προκύψει μείωση κατά 20% του κατώτατου ενώ σε περίπτωση που συμφωνηθεί μείωση 25% τότε το επίδομα θα διαμορφωθεί στα 309 ευρώ!
Την ίδια ώρα, η χώρα έχει βυθιστεί στην κινούμενη άμμο της ύφεσης και οι άνεργοι αγγίζουν το 1 εκ. (με ανοδικές τάσεις, δυστυχώς), με αποτέλεσμα το επίδομα ανεργίας, να έχει γίνει απαραίτητο στοιχείο επιβίωσης για χιλιάδες Έλληνες που έχουν εγκλωβιστεί σε καταιγίδα φόρων.
Αν υπάρχει κάποιος από την τρόικα να μας εξηγήσει πως μπορεί να ζήσει κάποιος ή πολλές φορές και ολόκληρη οικογένεια με 300 ή 330 ευρώ το μήνα, παρακαλούμε να μας πει. Γιατί στο κάτω-κάτω, πολλοί εξ αυτών που αναγκάζονται πλέον να περιμένουν το επίδομα του ΟΑΕΔ για να ζήσουν, είναι θύματα της δικής τους υφεσιακής πολιτικής...
πηγή-Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: